Categorii

Program FIDELIZARE CLIENTI

Program FIDELIZARE CLIENTI

Program FIDELIZARE CLIENTI Produse din programul de fidelizare clienti.

Rasplatim fidelitatea !

Termeni si conditii oferta promotionala.

Aceasta oferta se adreseaza exclusiv clientilor fideli (cu vechime) ai acestui magazin. Ne rezervam dreptul de a sterge fara notificare orice comanda care nu respecta acesti termeni.

Aveti minim 5 comenzi indiferent de valoare?

Va oferim:

  1. Produse 100 % originale la cel mai bun pret din Romania
  2. In fiecare saptamana adaugam produse noi in oferta disponibila exclusiv clientilor fideli
  3. Cantitati mari de marfa disponibile pe termen lung

Nu se accepta comenzi din aceasta categorie de la:

  1. Persoane juridice
  2. Clienti cu comenzi refuzate, indiferent daca au mai avut comenzi ridicate dupa refuzul unui colet. Nu se incadreaza in aceasta categorie clientii care au sunat pentru anularea unei comenzi inainte de expediere.
  3. VA RUGAM INSISTENT, NU COMANDATI DIN ACEASTA CATEGORIE DACA NU AVETI MINIM 5 COMENZI, Puteti sa ne dati in judecata pe orice motiv doriti, sa comandati de sume impresionate, daca nu aveti 5 comenzi comanda dvs va fi stearsa fara notificare. Vrem sa multumim clientilor fideli, sumele de bani incasate de pe urma vanatorilor de oferte nu inseamna nimic si nici nu ne dorim acei clienti. Aveti de unde alege, sunt sute de magazine de tigari electronice.
Produse pe pagină:
Sortare după:
Kit eGo AIO diverse culori (cod 2016K34) -22%
Kit eGo AIO ( functioneaza cu rezistente de rezerva cubis)Dimensiuni:Inaltime 119 mm inclusiv mustiuc, diametru 19 mmConfiguratie:Mustiuc in spiralaReglare AerK..
98,00 Ron 76,76 Ron Fără TVA: 64,50 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
Disponibil doar prin comenzi telefonice.Exclusiv in programul de fidelizare. Cititi conditiile inainte de a comanda !kit Eleaf iJust S 3000 mah1×iJust S Battery1×iJust S At..
138,99 Ron Fără TVA: 116,80 Ron
Bazat pe 2 recenzii.