Acest website foloseste cookie pentru a asigura o bună experiență pe site-ul nostru. Ce sunt cookie.

Garantie si Retur

Garantie si Retur

      Conform legii nr. 449/2003 actualizata la data de 27/12/2008, ce reglementeaza aspecte vizand vanzarea produselor si garantiile asociate acestora in vederea asigurarii protectiei consumatorului beneficiati de urmatoarele garantii:

      Bateriile

      Toate bateriile comercializate de noi sunt garantate 30 de zile de la data primirii coletului, asta inseamna ca beneficiati de reparatie / inlocuire gratuita pe acesta perioada. Nu sunt acoperite de garantie bateriile la care s-a intervenit de catre utilizator in vederea reparatiei, scurtcircuitate, cu urme de lovituri sau baterii din alta sursa. Am mentionat bateriile din alta sursa deoarece s-a incercat trimiterea la garantie a altor baterii decat cele cumparate din acest magazin. In conditiile in care bateria nu este acoperita de garantie se poate repara contra cost acolo unde este posibil.

      Este obligatoriu sa prezentati produsul la garantie inainte de a cere inlocuirea. Nu se poate inlocui produse pe baza descrierii defectului de catre cumparator, nu va putem trimite produse ca apoi sa returnati produsul reclamat defect.

      Este obligatoriu sa prezentati o copie a facturii sau a certificatului de garantie. NU incarcati acumulatorii in boxmod. Nici un producator nu recomanda acest lucru. Se recomanda achizitionarea unui incarcator separat.

      Atomizoare / Cartomizoare

      Nu  au o durata standard de functionare, aceasta este data de utilizator prin modul si frecventa de utilizare si sunt catalogate drept consumabile. Beneficiaza de garantie la livrare.

      Durata medie de functionare este de 2-3 saptamani, au fost cazuri de 6 saptamani sau 2 luni. In cazul in care au functionat 2 luni fara a fi schimbat un atomizor sau cartomizor este fara indoiala intr-o stare avansata de deteriorare si reda un gust impropriu scopului pentru care a construit. Recomandam sa aveti tot timpul un atomizor de rezerva tocmai pentru ca nu se poate determina durata de viata. Beneficiaza de garantie la livrare.

      Incarcatoare / Adaptoare

      Beneficiaza de o garantie de 30 zile conform legii 449/2003, republicata si se aplica urmatoarele conditii de garantie:

      - sa nu prezinte urme de lovituri / sparte / crapate

      - prezentati o factura sau  un certificat de garantie

      - trimiteti o scurta descriere a defectului reclamat

      Alte produse

      Orice alt produs din acest magazin beneficiaza de garantie la livrare. Daca ati constatat ca ati primit un produs neconform descrierii din magazin solicitati returnarea si inlocuirea acestuia sau dupa caz restituirea contravalorii produsului in cel mult 48 ore de la primirea coletului.

      Solicitarea de returnare se face in timpul oreler de program la numerele de telefon afisate pe prima pagina sau in afara orelor de program la adresa de email: contact@ivape.ro .

      Pentru solicitarile de returnare produse primite defecte in termen de 48 de ore de la livrarea coletului costurile generate sunt acoperite de noi.

      Costurile de returnare produse in vederea asigurarii garantiei cad in sarcina clientului. Cu alte cuvinte, clientul este raspunzator de prezentarea prodului la garantie  prin orice mijloace (posta, curier  etc..) .