Categorii
Sterge filtre
Concentratie Nicotina
Stare stoc

Baze Fumetto Italia

Baze Fumetto Italia

Baze Fumetto Italia Anunt baza Fumetto: bazele vor veni cu eticheta TOB, aceleasi baze, la acelasi pret, difera doar denumirea de pe eticheta.

Baze Fumetto Italia

De ce ati cumpara aceste baze cu nicotina? Simplu:

1 producatorul trebuie sa faca dovada ca detine spatiu autorizat si conditii igienico sanitare SPECIAL PENTRU PRODUCTIE LICHIDE SI BAZE PENTRU TIGARI ELECTRONICE.( de exemplu, sa nu ambaleze si sapun  sau detergenti in acelasi spatiu).

Autorizatiile: clic aici si apoi  aici. eliberate de Serviciul de Sanatate Publica din Italia.

2 Componetele bazelor: Nicotina, Propilenul Glicol, Gliceina Vegetala au analize care certifica calitatea farmaceutica, (conforme cu Farmacopeea Europeana si NU contin ADITIVI, NU contin SOLVENTI sau urme de solventi NU contine ALERGENI. Respecta regulamentul Uniunii Europene UE 231/2012 referitor la Aditivii Alimentari. Nicotina este testata suplimentar pentru metale grele in laborator atestat de Ministerul Sanatatii din Italia si certificata cu destinatia lichide tigari electronice. Certificatul eliberat de laborator are numar de ordine, stampilat, adresa web, numere de telefon etc..

Analize VG si PG 1 2 3 4 si NICOTINA aici. Analize laborator acreditat de minister aici si aici. (teste metale grele)

3 SDS pentru lichide produse din aceste baze cu nicotina intre 1-9.5 mg/ml aici si aici 10 -18 mg/ml.

4 Declaratie de conformitate, produsul este conform cu regulamentul european CE1334/08

declaratia aici   Mai sunt cateva documente dar nu dorim sa va plictisim.

5 Ambalate in flacoane de CALITATE ALIMENTARA deoarece un proiect de lege al CE o sa prevada acest lucru in viitor. Sunt aceleasi flacoane folosite de FlavorArt din Italia deoarece au acelasi furnizor. Flacoanele cu baze ce contin nicotina sunt brune, cele fara nicotina sunt transparente.

Nu sunt acide, nu au miros - culori ciudate.Nu au gust, exceptand gustul usor dulceag pentru bazele VG care este obligatoriu la o baza curata, netratata chimic.

AVANTAJE:

- pentru prima data detineti controlul apei din baze: sa puneti apa in baza Fumetto e simplu si usor, fix cat aveti nevoie (daca aveti nevoie) sau o puteti amesteca cu PG. Sa scoateti apa din baza e imposbil. Bazele Fumetto nu contin apa !

- aromele se obsorb mult mai bine in bazele Fumetto decat in alte baze

- aciditate controlata

- fara alergeni

Produse pe pagină:
Sortare după:
1 bucata flacon Baza 100% VG - 500 ml ..
29,90 Ron Fără TVA: 25,13 Ron
Bazat pe 15 recenzii.
1 bucata flacon Baza VPG - 500 ml, calitate premium, adusa la cererea clientilor.50% VG -50% PG.Produs si ambalat in conditii farmaceutice pentru iVape.ro de catre WAY2WEB Sp. z o.o.” S...
35,00 Ron Fără TVA: 29,41 Ron
Bazat pe 38 recenzii.
Nicshot 50 VG - 50 PG Premiumsursa nicotina Germania, produs in Polonia.Flacon 10 ml, 20 mg / ml  ..
13,90 Ron Fără TVA: 11,68 Ron
Bazat pe 3 recenzii.
1 bucata flacon Baza 100% VG - 100 mlFara nicotina. Aceste baze nu contin apa ! .( bazele contin pana la 10% apa). Este un VG gros, pufos, pentru rezultate exceptionale.Produs si ambalat in It..
9,61 Ron Fără TVA: 8,08 Ron
Bazat pe 3 recenzii.
NERECOMANDAT !!!!Produse de proasta calitate de provenienta dubioasa. Le-am comercializat pentru ca nu aveam alta solutie la intrarea in vigoare a legii TPD.UPDATE:Gandaci morti gasiti in..
11,90 Ron Fără TVA: 10,00 Ron
Bazat pe 5 recenzii.
Nicshot 50 VG - 50 PG de cea mai buna calitate!sursa nicotina Italia produs in Polonia.Flacon 10 ml, 20 mg / ml..
11,90 Ron Fără TVA: 10,00 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
1 bucata flacon Baza VPG Fumetto zero - 100 mlFara nicotina. 0% (zero) apaProdus si ambalat in Italia.Flacoane PET calitate alimentara.Toate documentele sunt disponibile la descrierea ..
9,61 Ron Fără TVA: 8,08 Ron
Bazat pe 4 recenzii.
1 bucata flacon Baza 100% PG - 100 mlFara nicotina. 0% (zero) apaProdus si ambalat in Italia.Flacoane PET calitate alimentara.Toate documentele sunt disponibile la descrierea categorie..
9,61 Ron Fără TVA: 8,08 Ron
Bazat pe 1 recenzii.