Acest website foloseste cookie pentru a asigura o bună experiență pe site-ul nostru. Ce sunt cookie.

Din categoria baterii eGo passthrough / twist / spinner - Baterie GS EGO 2 - 2200 VV

Produs din categoria : baterii eGo passthrough / twist / spinner - (V V) Baterie GS EGO 2 - 2200 VV

(V V) Baterie GS EGO 2 - 2200 VV din categoria: baterii eGo passthrough / twist / spinner Tigari Electronice Ivape Online Shop S.R.L.

-30% Baterie GS EGO 2 - 2200 VV

Avertisment

Produsele din acest magazin online sunt interzise minorilor !

98,00 Ron 69,02 Ron

Opţiuni disponibile


* baterie :

Cantitate: In Cos
2 opinii  2 opinii  •  Opinia ta

Informatii si Comenzi

0760 273147 / 0727 705063 (L-V 09:00 -18:00)

Info transport

Comenzile plasate pana in orele 16.30 ajung maine la dvs. (exclus Sambata si Duminica) cu doar 9 lei !

Serviciu City Express este valabil localitatile de mai jos pentru comenzi mai mari de 99 lei:

Constanta - Iasi- Timisoara - Arad - Bucuresti - Galati - Ploiesti - Suceava - Bacau - Buzau - Ramnicu Valcea - Targoviste - Baia Mare - Cluj-Napoca - Oradea - Satu Mare - Targu Mures - Bistrita - Otopeni - Sibiu - Brasov - Craiova - Pitesti - Slatina

 Vezi alte optiuni de transport.

Produs Original

Produs original ! Toate bateriile GS EGO 2 vin insotite de un cod de verificare. Pastrati codul de pe cutie pentru garantie.

eGo II 2200 Twist GreenSound – autonomie, voltaj variabil

 

eGo II 2200 Twist GreenSound – Datorită popularității foarte ridicate a bateriilor eGo II 2200, GreenSound a lansat și varianta Twist, bateria dispunând de același acumulator de calitate, cu capacitatea de 2200 mAh și de aceași fiabilitate ridicată, datorată construcției solide, oferind în plus posibilitatea alegerii voltajului dorit, în plaja 3,3V-4,8V.

GreenSound este unul dintre pionierii industriei țigărilor electronice, cu o îndelungată experiență în domeniu, experiență ce se reflectă în calitatea superioară a produselor comercializate.

Baterie eGo II 2200 Twist GreenSound originală, cu număr unic de serie pe ambalaj, pentru verificarea autenticității produsului pe pagina producătorului.

Bateriile eGo II 2200 Twist GreenSound dispun de o conexiune eGo/510, fiind astfel compatibile cu marea majoritate a dispozitivelor de vaporizare prezente pe piață. De asemenea, bateriile eGo II 2200 Twist 2200 GreenSound includ un inel, pentru un aspect mai armonios atunci când se utilizează dispozitive de vaporizare cu conexiune 510. Bateriile GreenSound se diferențiază de alte clone ieftine prin construcția solidă și acumulatorul de calitate inclus, acumulator ce garantează o autonomie și o durată de viață ridicate.

Bateria eGO II 2200 Twist GreenSound se bucură de o construcție solidă și de finisaje de calitate. Aspectul exterior este deosebit, bateria prezentând pe corpul acesteia,  striații de fibră de carbon. Conexiunea superioară a fost îmbunătățită, pinul de contact pe arc asigurând compatibilitate maximă cu toate modelele de dispozitive de vaporizare. În cazul în care utilizați un dispozitiv de vaporizare cu conexiune 510, puteți folosi inelul inclus, pentru un aspect mai armonios.

Bateria oferă funcția de indicare a nivelului de încărcare, prin schimbarea culorii led-ului butonului de activare, astfel,când nivelul de încărcare este între 100% și 50% led-ul este alb, între 50% și 25% albastru, iar sub 25% roșu.

Bateria dispune și de funcția de oprit/pornit, la 5 apăsări consecutive ale butonului de activare, precum și de funcțiile de protecție la scurt-circuit, descărcare completă sau supra-încărcare.

Pentru a selecta voltajul dorit, învârtiți discul rotativ inferior, la valoarea dorită. Bateria dispune de marcaje, din 0,1 V in 0,1 V, si de click la 3,3V, 3,8V, 4,3V și 4,8V.

Începeți întotdeauna cu un voltaj scăzut, pe care să-l ridicați treptat, pentru a evita arderea rezistenței. Nu utilizați voltaje prea înalte pentru rezistențe cu valori scăzute. Dacă simțiți cel mai mic gust de ars, coborâți voltajul.

Atenție! Se recomandă folosirea acestei baterii cu dispozitive de vaporizare cu rezistențe cu o valoare de cel puțin 1,2 Ohmi.

Achiziționând o baterie eGo II Twist 2200 GreenSound veți dispune de o baterie eGo cu o construcție solidă, fiabilă, cu o autonomie ridicată, o durată de viață conformă specificațiilor, funcție de voltaj variabil și un design deosebit.

Cristian Postat: 05.09.2018
2 opinii


Ce dimensiuni are bacteria, cu so Fara adaptor?
Natasa Postat: 28.08.2018 Natasa a cumparat produsul din acest magazin!
2 opinii


Incarcatorul trebuie achizionat separat

Am bateria de peste jumatate de an si merge foarte bine! Recomand!

Opinia ta

Numele tău:Opinii Pro (optional):
Opinii Contra (optional):
Comentarii (obligatoriu):
Adauga fotografie
Link catre fotografie:
Captcha: