Acest website foloseste cookie pentru a asigura o bună experiență pe site-ul nostru. Ce sunt cookie.
Brand

Arome Flavor West SUA

Flavor West SUA produse din categoria Flavor West SUA

Arome Flavor West SUA         Arome concentrate de la Flavor West, unul din cei mai mari producatori de arome din SUA.

Arome Flavor West SUA

 

 

 

 

 

 

 

 

Arome concentrate de la Flavor West, unul din cei mai mari producatori de arome din SUA. foarte populare in Europa, in special in UK.

Toate aromele sunt grad alimentar. Pentru amestec cu baze (nu sunt lichide pentru vapat, se folosesc in amestecuri cu baze cu \ fara nicotina in vederea obtinerii lichidului pentru tigari electronice).

 

 

Produse pe pagină:
Sortare după:
FW Blu-bacco - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Blueberry  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 2 recenzii.
FW Boysenberry - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Butterscotch (Natural) - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pent..
8,90 Ron
FW Café Coffee  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Café Cream - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Candy Cane - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Candy Watermelon  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Cappuccino - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Cherry (Natural)  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pent..
8,90 Ron
FW Cherry Balsam Tobacco - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Cherry Berry  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Cherry Crush - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Coffee  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Coffee w/Cream - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Cola  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Coumarin Pipe Tobacco - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Cranberry - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Crème De Menthe  - 10mll- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Dark Chocolate - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Doublemint Gum Type - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Dr. Soda Type - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Grape (Natural)  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentr..
8,90 Ron
FW Gummi Bear  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Hawaiian Limeade  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Honey - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Honey Wood Tobacco  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Huckleberry - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Kool Effects (Koolada) - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Latakia Tobacco - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
 FW Lemonade (Pink)  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Maple Rum Tobacco - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Maraschino Cherry - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Martini  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Nutella Type  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome ..
8,90 Ron
FW Orange (Natural)  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Oriental Tobacco  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
 FW Razzleberry - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Ruby Red Grapefruit (natural) - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, s..
8,90 Ron
FW Skittles Type (Natural)  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, s..
8,90 Ron
Bazat pe 2 recenzii.
FW Strawberry (Natural)  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau ..
8,90 Ron
FW Tangerine (Natural)  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau p..
8,90 Ron
FW Tutti Fruitti  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Watermelon (Natural) - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
 FW White Grape  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Yumberry  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW-Branded-555 Tobacco  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 2 recenzii.
FW-Branded-7 Tobacco - 10ml menthol puternic cu foarte usoara tenta de tutun.- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW-Branded-Desert Llama Tobacco  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW-Branded-East Coast Tobacco  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron