Acest website foloseste cookie pentru a asigura o bună experiență pe site-ul nostru. Ce sunt cookie.
Categorii
Filtreaza

Salvati timp folosind filtrele din partea dreapta. Selectati tipul de aroma iar filtrarea se va face pe loc. Pentru resetare filtre apasati X. Veti vedea toate aromele disponibile (101 arome).

.

Sterge filtre
Tip Aroma
Stare stoc
Filtreaza dupa pret

Arome Flavor West SUA

Arome Flavor West SUA

Arome Flavor West SUA         Arome concentrate de la Flavor West, unul din cei mai mari producatori de arome din SUA.

Arome Flavor West SUA

 

 

 

 

 

 

 

 

Arome concentrate de la Flavor West, unul din cei mai mari producatori de arome din SUA. foarte populare in Europa, in special in UK.

Toate aromele sunt grad alimentar. Pentru amestec cu baze (nu sunt lichide pentru vapat, se folosesc in amestecuri cu baze cu \ fara nicotina in vederea obtinerii lichidului pentru tigari electronice).

Daca se va aplica TPD din luna mai, bazele vor disparea de pe piata de aceea, momentan, lichidam stocurile de arome. Preturile sunt la jumatate.

 

Produse pe pagină:
Sortare după:
FW Absinthe  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Ankara Tobacco  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Apple (Double)  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Apple (Green)  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Apple (Green,Natural)  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Apple (Red)  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Apple (Red,Natural)  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Apricot  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Banana - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Banana Split  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Bavarian Cream  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Black Cherry - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Blackberry - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Blackberry (Natural) - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Blackberry Mojito - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Blood Orange (Natural) - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Blu-bacco - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Blue Ice - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Blueberry  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 2 recenzii.
FW Blueberry Cotton Candy - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Boysenberry - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Brandy - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Bubble Gum  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Butterscotch (Natural) - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pent..
8,90 Ron
FW Butterscotch Tobacco  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Café Coffee  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Café Cream - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Candy Cane - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Candy Watermelon  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Cantaloupe  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Cappuccino - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Caramel Candy  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Cherry (Natural)  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pent..
8,90 Ron
FW Cherry Balsam Tobacco - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Cherry Berry  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Cherry Crush - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Chocolate Mint  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Chocolate Tobacco  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Coconut - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Coffee  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Coffee w/Cream - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Cola  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Cotton Candy  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Coumarin Pipe Tobacco - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Cranberry - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Creamberry - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Creamy Coconut - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Crème De Menthe  - 10mll- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Dark Chocolate - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Doublemint Gum Type - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.