Acest website foloseste cookie pentru a asigura o bună experiență pe site-ul nostru. Ce sunt cookie.

Arome Flavor West SUA

Flavor West SUA produse din categoria Flavor West SUA

Arome Flavor West SUA         Arome concentrate de la Flavor West, unul din cei mai mari producatori de arome din SUA.

Arome Flavor West SUA

 

 

 

 

 

 

 

 

Arome concentrate de la Flavor West, unul din cei mai mari producatori de arome din SUA. foarte populare in Europa, in special in UK.

Toate aromele sunt grad alimentar. Pentru amestec cu baze (nu sunt lichide pentru vapat, se folosesc in amestecuri cu baze cu \ fara nicotina in vederea obtinerii lichidului pentru tigari electronice).

 

 

Produse pe pagină:
Sortare după:
FW Blu-bacco - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Blueberry  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 2 recenzii.
FW Boysenberry - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Butterscotch (Natural) - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pent..
8,90 Ron
FW Butterscotch Tobacco  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Café Coffee  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Candy Cane - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Cappuccino - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Cherry Balsam Tobacco - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Cherry Berry  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Coffee  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Cola  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Coumarin Pipe Tobacco - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Cranberry - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Dark Chocolate - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Doublemint Gum Type - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Dr. Soda Type - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Grape (Natural)  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentr..
8,90 Ron
FW Green Goblin Energy - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Gummi Bear  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Hawaiian Limeade  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Huckleberry - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Kool Effects (Koolada) - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
FW Latakia Tobacco - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru uz alimentar. ..
8,90 Ron
 FW Lemonade (Pink)  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Maple Rum Tobacco - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Martini  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Nutella Type  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome ..
8,90 Ron
FW Orange (Natural)  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Oriental Tobacco  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
 FW Pineapple (Natural))  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Raspberry (Natural) - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru ..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
FW Skittles Type (Natural)  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, s..
8,90 Ron
Bazat pe 2 recenzii.
FW Strawberry (Natural)  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau ..
8,90 Ron
FW Tangerine (Natural)  - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau p..
8,90 Ron
FW Tutti Fruitti  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Watermelon (Natural) - 10ml- Aroma 100% naturala- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. Se mixeaza cu bazele cu nicotina, sau pentru..
8,90 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
 FW White Grape  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW Yumberry  - 10ml- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron
FW-Branded-7 Tobacco - 10ml menthol puternic cu foarte usoara tenta de tutun.- Aroma concentrata grad alimentar produse in SUA de unul din cei mai mari producatori de arome. ..
8,90 Ron