Categorii

50 ml Pink Fury Fara Nicotina

50 ml Pink Fury Fara Nicotina

50 ml Pink Fury Fara Nicotina Stimati clienti.

50 ml Pink Fury Fara Nicotina

Stimati clienti. ne cerem scuze dar momentan sunt disponibile doar o parte din cele 20 de tipuri de lichide din cauza stocului prea mare si a dificultatilor de sortare.

Pe masura ce reusim sa le sortam, vor fi adaugate in oferta noastra. Fabricate in Polonia. Produsul este testat TÜV Rheinland Polonia. Producătorul are un certificat de management al calitatii Sistemul ISO 9001: 2008.

 

Produse pe pagină:
Sortare după:
(18)baza cu nicotina 3 mlAcest produs nu se poate folosi fara a fi amestecat cu baza sau lichide.Amestecand aceasta baza cu glicerina vegetala sau lichide gata preparate fara nicotina obtineti..
12,00 Ron Fără TVA: 10,08 Ron
Bazat pe 1 recenzii.
(16)baza cu nicotina 3 mlAcest produs nu se poate folosi fara a fi amestecat cu baza sau lichide.Amestecand aceasta baza cu glicerina vegetala sau lichide gata preparate fara nicotina obtineti..
10,80 Ron Fără TVA: 9,08 Ron
LICHID TIGARI ELECTRONICE 2 MLAcest produs NU se poate folosi fara a fi amestecat cu baza sau lichide.Amestecand aceasta baza cu glicerina vegetala sau lichide gata preparate fara nicotina obt..
13,00 Ron Fără TVA: 10,92 Ron
Bazat pe 2 recenzii.
PINK FURY 50 ML FARA NICOTINA Pur si simplu delicioase !Selectie din cele mai bune arome. Acest produs este un raspuns la solicitarile repetate ale clientilor care cereau o gama mare din lichidele..
23,00 Ron Fără TVA: 19,33 Ron
Bazat pe 6 recenzii.